diumenge, 3 d’agost de 2014

barcelona a l'estiu

Molta gent, quan arriben les vacances, vol fugir de la ciutat i anar a altres indrets coneguts o desconeguts. Sempre és bo oxigenar-se veient altres horitzons diferents als habituals però aprofitar el que ens ofereix Barcelona a l'estiu també és una opció.

Darrerament he pogut fer algunes activitats a Barcelona o aprop de Barcelona que m'han aportat molt. Fa dos caps de setmana vaig assistir a les "Nits de cinema oriental" a la ciutat de Vic, on varem veure pel.lícules realitzades a Corea o Tailandia; fa uns dies vaig anar a visitar les esglésies romàniques de Sant Pere a Terrassa, un conjunt arquitectònic impressionant molt ben restaurat; i ahir vaig anar a escoltar poemes musicats per M. del Mar Bonet i Borja Penalba, un concert elegant i relaxant... aquests són alguns exemples del que es pot fer a Barcelona i als seus voltants quan arriba l'estiu.

Els darrers estius m'organitzo per agafar les vacances de mitjans d'agost a mitjans de setembre, si vols fer algun viatge el setembre és un bon moment i treballar els primers dies d'agost té molts avantatges: els nostres "jefes" acostumen a fer les vacances a l'agost, els autobusos van molt ràpids perquè no hi ha tant de tràfic als carrers (tot i que la periodiocitat d'aquests és més alta que en el període lectiu i has d'esperar més temps a que arribin a la teva parada), i la ciutat està més tranquil.la, sense tanta gent pels carrers.
A més a més, Barcelona ofereix moltes activitats culturals gratuïtes o a baix cost: cinema a la fresca, concerts als parcs, teatre, ... es tracta d'estar ben informat i aconseguir les entrades amb antel.lació o, en el cas d'activitats gratuïtes, anar una estona abans per agafar lloc.

Les activitats a l'aire lliure fan estiu i encara que treballis ja et comencen a preparar per les vacances. I, fins i tot, estan de vacances pots gaudir molt de la ciutat visitant museus i exposicions que al llarg de l'any no tens temps de visitar, passejar per la Barceloneta i fer unes tapes, anar de rebaixes, passejar pels parcs o fer aquelles coses pendents per les que mai tens temps.

Us convido a gaudir de la ciutat aquest estiu i mirar-la amb ulls de visitant, tenim molt per disfrutar i per veure i fer-ho de forma tranquil.la, sense presses.

Als qui ja heu començat les vacances, gaudiu-les molt!! als qui, com jo, encara us queden uns dies per començar-les, preneu-vos les coses amb tranquil.litat i les estones que tingueu després de treballar aprofiteu-les per fer coses a la fresca...

BONES VACANCES A TOTHOM!!