divendres, 23 de gener del 2009

Quan les coses surten bé

Poques vegades aquells qui treballem a l'Administració Pública podem dir que les coses es fan bé però quan això succeeix s'ha de dir i fer-ho públicament.

Fa 4 anys que treballo a una Oficina d'Acció Ciutadana (antigues Oficines de Benestar Social) que es va crear ja fa uns 15 anys. En
 aquest temps les parets han passat a ser grisses, el mobiliari està malmès i s'ha quedat obsolet, i no parlem ja del taulell... acabes amb l'esquena en forma de rampa de la inclinació que has de posar per atendre a la gent. Però en el darrer any hem tingut dues grates sorpreses: per una banda, ens han posat aire condicionat (després d'estar-ho demanant 3 anys) i, per una altra banda, ENS REFORMEN L'OFICINA!!!

Les meves companyes i jo estem que no ens ho creiem, com si tots els regals de Nadal, Reis, aniversari... ens els donessin tots junts, com a nenes amb sabates noves. I contentes per l'esforç fet, per ser una resposta desitjada a tots els nostres escrits, trucades i insistència en la millora de l'Oficina.

Ahir vaig tenir ocasió de parlar amb el Subdirector d'Equipaments Cívics i el cap de servei de Coordinació i Suport Tècnic per comentar els plànols i el projecte que han fet els arquitectes, i us puc avançar que l'OAC quedarà xul.líssima!! Ara només cal esperar a que es liciti l'obra i suposem que cap a l'estiu s'iniciarà la reforma.

Vull aprofitar també per agrair el tracte amable amb el que els actuals responsables de la Secretaria d'Acció Ciutadana es relacionen amb les persones que estem treballant als equipaments, molt disposats a atendre't i escoltar-te, quina dirència amb altres temps anteriors en els que les coses es feien de forma autoritària i sense consultar a ningú i sense tenir en compte que els qui estem atenent directament als ciutadans som la cara amable, o no, de l'Administració...