dimarts, 1 de gener del 2008

Un any més

Un any més i tot continua igual... Fem grans propòsits, verbalitzem grans desitjos, sense adonar-nos que les coses no passen perquè sí, que en bona mesura nosaltres som responsables del que succeeix. Les nostres tries i opcions provoquen una situació o una altra com en un "efecte dominó", per tant, hem de ser conscients de les decisions que prenem i per fer-ho hem d'estar centrats per sopesar les diferents opcions a escollir.

En aquest moment per mi la meva prioritat per l'any que comença és centrar-me per poder aprofitar més el temps i no viure sobrepassada constantment com fins ara. Potser la millor manera d'aconseguir-ho és dedicar-me més temps i estar més a casa, organitzar-me millor les tardes que tinc lliures, ... Personalment ho necessito i, a més, em serà imprescindible per posar-me a estudiar en condicions les oposicions a les que em vull presentar a finals d'aquest any.

Malauradament tot acaba resumint-se amb una paraula: temps. Temps per mi, organització del temps, aprofitament del temps, ...

En fi, espero que l'any 2008 em porti la tranquil.litat que necessito per ser conscient de la meva vida i de les situacions que vaig vivint i no tenir la sensació que el temps se m'escapa i no he fet res per gaudir-lo al màxim.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.