dissabte, 13 de desembre del 2008

jocs de taula

Fa uns mesos que amb un grup de gent vam proposar periòdicament trobar-nos i tornar a les tardes de la infantesa quan jugàvem amb altres nens i passavem les tardes sense adonar-nos... perquè no solament els nens juguen, tothom hauria de dedicar unes hores al joc, al riure, a l'entreteniment compartit... 
Ahir vam estar jugant al Carcassone, gran joc que reprodueix les conquestes territorials medievals, senzill de jugar i força entretingut. Quan vam acabar la partida del Carcassone vam estar jugant a l'Scattergories. Déu meu!! quants records em va portar aquest joc! Quan era adolescent jugava molt amb les companyes de classe, bé nosaltres no li posavem aquest nom i ens feiem nosaltres les plantilles amb paper, marcant els diversos temes sobre els que haviem d'escriure paraules. Jo en jugava molt a les hores perdudes després de dinar fins que començaven les classes de la tarda, com que em quedava a dinar a l'escola sempre hi havia temps per jugar-hi.

Ahir me'n vaig adonar de la rapidesa que he perdut, vull pensar que no és la manca de vocabulari... quin drama!! millor dit, manca de rapidesa i d'imaginació, perquè a vegades si no et surt una paraula que respon al tema que està marcat pots llançar-te a la piscina i buscar alguna alternativa més imaginativa.

Llàstima que no hi hagi gaires bars per jugar a jocs de taula, per sort alguns que ja existien fa 10 anys segueixen estant, seria el cas del Queimada o La Cotxera...

JUGUEM, JUGUEM i RIEM...!!

2 comentaris:

Judd ha dit...

Aquesta era la idea original. Quina bona idea, oi!! Quan voldràs fer la pròxima sessió? ;)

alf ha dit...

quina bona idea aixo de recuperar les partidetes a qualsevol joc de taula les tardes o vits d'hivern a caseta. Qui no recorda l'scrabble, l'scatergoris, o el trivial i el Movies. Ahhh i em deixaba el mitíc juegos reunidos geyper pels que ja tenim una edat, o el uno. Tot i que ara hi ha jocs molt interessants com poden ser aventureros al tren, o colonos de catan.

Salutacions