dijous, 19 de març del 2009

Disculpes


Demano disculpes als votants d'IC-V i als qui no han votat aquest partit per no saber implantar un nou model de policia.
Demano disculpes per no saber dir no quan el partit majoritari o els altres dos membres del "govern d'entesa" prenen iniciatives que van en contra de l'ideari d'Iniciativa.
Demano disculpes per permetre que el Vicepresident del Govern malgasti els diners en "altres límits" que no serveixen per millorar les condicions de vida dels catalans.
Demano disculpes per no controlar millor el desplegament de la Llei de Serveis Socials i de la Llei per l'Autonomia Personal de les persones en situació de Dependència.
Demano disculpes per no cridar davant dels desgavells de l'Administració catalana, per seguir permetent que valgui més pertànyer a un partit o ser "familiar de" o conéixer a... que la igualtat en l'accés, els mèrits i capacitats a l'hora d'accedir a llocs de treball públics.

Però, sobretot, demano disculpes per, malgrat tot, seguir confiant amb alguns dels qui estan al davant de càrrecs públics en nom d'IC-V.

1 comentari:

Te de llimona ha dit...

Hola,
No ens coneixem, vinc del bloc del Roger, però volia deixar constància que t'he llegit i que, com a votant d'ICV, accepto i valoro aquest aquest d'humilitat, malgrat que pensi que sempre es pot fer alguna cosa més.
Gràcies!