dissabte, 14 d’abril del 2007

Un enemigo del pueblo


Gairebé una experiència religiosa (com cantava l'Enrique Iglesias) això és el que sentit tot veient l'obra de teatre "Un enemigo del pueblo" al Teatre Tívoli. Poques obres tenen un texte que arribi tant als espectadors, en els darrers anys jo només he viscut aquesta sensació a "Celobert" i "La cabra". Són textos que et remouen les entranyes, el més profund de la teva ànima...

En Juan Mayorga (autor de les obres del crític grup teatral Animalario) ha fet una esplèndida adaptació a l'actualitat del text d'Ibsen, aquest element acompanyat de la moderna ambientació fan que l'obra tingui sentit en el moment que estem vivint, on l'analfabetisme polític de la gent es veu a cada moment, la facilitat amb la que se'ns manipula per tenir poca consciència política queda reflectida clarament en cada escena d'aquest espectacle teatral.

A més a més, hi ha una magnífica interpretació dels actors, sobretot dels dos protagonistes: Francesc Orella i Enric Benavent, així com Walter Vidarte.

Us recomano que aneu a veure-la perquè rebreu una lliçó magistral sobre la democràcia i les seves conseqüències que us obrirà els ulls a la realitat de la societat en la que vivim.

Teniu temps fins el 29 d'abril!!