dimecres, 6 de febrer del 2008

Time & Out

Ja sabeu que sempre que puc faig recomanacions d'aquelles propostes i esdeveniments que em semblen interessants i m'agrada poder-los compartir amb la gent que conec. En aquest cas es tracta d'una revista. Però no és una revista qualsevol tot i que alguns puguin pensar que s'assembla a d'altres que ja existeixen al mercat com la Guia del ocio, no és així, donat que aquesta última difon tot allò que és molt comercial mentre que la nova revista que us proposo va més enllà...

Es tracta de Time & Out, versió Barcelona. Ja existeix des de fa temps recollint les propostes culturals per aquells qui hi estan interessats la cultura en algunes ciutats del món com París, Roma, Buenos Aires, Chicago, Dubai, Venècia, ... a Espanya també està present a Madrid i Palma de Mallorca. I, per fi, arriba a Barcelona.

Serà una eina útil per aquells qui, com jo, volen estar al dia del que es mou a la nostra ciutat, i no solament aquelles propostes que podem trobar als diaris o revistes convencionals sinó algunes que poden ser més alternatives. Una de les seccions que em fan més gràcia és "Besòs, Llobregat, Mar, Montanya" pel que suposa de quotidià pels barcelonins a l'hora d'orientar-se per la ciutat.