dilluns, 3 de març del 2008

Quin cap de setmana més ben aprofitat!!

Dóna gust tornar a Barcelona després d'haver passat un cap de setmana en un altre lloc havent aprofitat el temps minut a minut... Això és el que m'ha passat aquests darrers tres dies, he estat a Lleida (la gran desconeguda per molts catalans) i he vist cinema, he visitat monuments, he vist a bons amics i he compartit bones estones parlant de cinema i cultura...
Aquest cap de setmana se cel.lebrava l'Animac, festival Internacional de cinema d'animació, i amb la gent del BEC (Barcelona Espai de Cinema) hem anat a alguna de les sessions de curts d'animació que es proposaven així com un espectacle d'animació amb llums realitzada per la gent de la productora Tochka (Japó). 

A la vegada, he pogut gaudir de la part monumental de Lleida, vaig anar a visitar Gardeny, el Centre d'Interpretació de l'Orde del Temple, la visita guiada és molt aconsellable. També vaig poder gaudir d'una vista espectacular de Lleida des de la Seu Vella, i vaig poder visitar una exposició al Centre d'Art La Panera.

Tot això acompanyat pel retrobament amb bons amics a qui feia temps que no veia i que han format i seguiran formant part de la meva vida.
A vegades no calen grans viatges, tant sols sortint uns kilòmetres de Barcelona et pot aportar un canvi d'aires molt sa...

Per cert, he agafat l'AVE!! caram, això de trigar 1h. i 10 minuts entre Lleida i Barcelona està molt bé, abans en trigàvem més de 2,30h.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.