dijous, 12 d’abril del 2007

Transparencia

Avui en una conversa ha sortit la paraula "transparència" per definir a una persona, crec que aquest concepte està en desús ja sigui en relació a les persones com en relació a les maneres de fer. Sembla que la gent ha de tenir sempre un vesant ocult a l'hora de relacionar-se amb els altres i el fet de mostrar les teves intencions es veu com una mala estratègia vital.

Per part meva no sé si mai podré utilitzar l'estratègia de ser opaca, d'enganyar o no mostrar-me clarament, fins ara no ho he fet i me n'he ensortit tot i que en certs moments he vist situacions que m'han fet pensar que alguns no entenen la política o el treball a l'administració com el servei públic que són, que aquells qui treballem per millorar la qualitat de vida dels ciutadans ens devem a ells i no a un partit polític determinat, i que l'Administració Pública no és el pati de casa dels partits polítics.

A més a més, darrerament tenim d'altres exemples com són les denúncies a Intervida i Anesvad per la seva manca de transparència, de nou torna a sortir aquesta paraula, tot això m'ha fet pensar en la vilesa de certes maneres de fer. Per sort no tothom és igual ni totes les ONGs actuen d'aquesta manera...