dijous, 6 de setembre del 2007

plan renove

Hi ha gent que s'identifica molt amb el lema "año nuevo vida nueva", d'altres com és el meu cas fem el "plan renove" al setembre com els nens que comencen un nou curs. Sempre intento fixar-me fites pel nou curs, l'any passat vaig fer-me dues propostes i només he complert una; per una banda, em vaig plantejar fer un bon tros caminant per anar a la feina i després agafar un bus o metro, això finalment m'ho he saltat totalment, m'aixeco molt justa i al matí no sóc persona, per una altra banda, em vaig proposar fer conversa d'anglés, i això sí m'hi vaig posar tot i fer-ho una mica tard, des del mes de febrer al mes de juny.

De cara al proper any també em vull fixar dues fites: anar a la feina en bici (ja m'han enviat la tarjeta del Bicing) i preparar oposicions. Pel que fa a la segona ja he començat a fer algun pas, m'he apuntat a l'Acadèmia Adams i començaré les classes d'aquí a quinze dies. Pel que fa a la primera, han passat pocs dies des que he tornat de vacances, quan estigui més situada i m'hagi fet a l'horari de feina m'ho he de proposar seriosament.

Crec que és molt sa anar plantejant-se reptes a un mateix per poder tirar endavant, si no fos així, en el meu cas, no trobaria massa sentit a la meva vida.

2 comentaris:

ariadna ha dit...

i a més a més d'aqui a uns dies...

aniversaaariiii feeeliiiiç
aniversaaariiii feeeliiiiç

;-))

una abraçada

boja per la Katherine ha dit...

Mooltes Gràcies Ari, encara que ja no sé si seguir el compte o començar a descomptar...