divendres, 25 de gener del 2008

La 2

Sempre diem que la televisió actualment no val res i que tot el que hi ha és "telebrossa", però afortunadament algunes vegades podem fixar-nos en alguns programes que poden ser molt interessants.

Com no podia ser d'una altra manera, els programes que poden tenir un cert nivell cultural els trobem a les segones cadenes: la 2, o el 33 (en el cas català).

Volia fer-vos una recomanació molt especial:

el dijous a la nit poseu la 2, després del Polònia, cap allà a les 22,30h. i fins que aguanteu podeu trobar tres propostes molt interessants. En primer lloc, un programa musical, feia temps que no veiem un programa de música en rigurós directe!! es titula No disparen al pianista. En acabar, podem veure La 2 noticias, una excel.lent forma de veure d'estar informats anant una mica més enllà en les notícies del que els altres informatius fan (aquest noticiari es pot veure de dilluns a dijous al voltant de les 23,30-00,00h.). I, finalment, un clàssic entre els cinèfils, Días de cine, ara presentat per Cayetana Guillén Cuervo després de la jubilació forçosa de l'irrepetible Antonio Gasset.

Bé, ja sabeu si el dijous a la nit esteu per casa i no voleu enganxar-vos al reality show de torn de Tele 5, o veure una versió edulcorada de l'època franquista a Cuéntame, o el darrer concurs d'Antena 3, podeu trobar una excel.lent proposta a la 2 de TVE.