dilluns, 28 d’abril del 2008

Llegir

El dia de Sant Jordi passejant pels voltants de la Rambla, al Palau Moja, seu del Departament de Cultura de la Generalitat vaig fer un descobriment molt interessant... S'ha creat una pàgina web per persones que llegeixen habitualment on es poden trobar jocs, invitacions a la lectura, crítiques de llibres, fòrums de lectors, presentacions de llibres, ... 

Propostes com aquestes fan que un hobby com aquest no sigui quelcom individual sino que es pugui compartir amb altra gent. 

Us convido a ser un més dels malalts de la lectura que ja formem part d'aquesta web... 

1 comentari:

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola

Visito el teu bloc després de llegir el d'en Pere Nieto.

A mi la peli d'Elegy m'ha agrada molt. Potser en Kingsley no evolciona i en ocasions es comporta com un nen al no voler entrar a la festa de la Consuela, però no tothom és perfecte, ni tan sols el gran home madur i intel·ligent com aquest personatge. Per mi és una contradicció que m'agrada. I personalment crec que es menja la pantalla sense la necessitat de paraules.

Respecte l'entrada Talento, estic d'acord amb tu en destacar el saxofonista. No he seguit gaire el programa, però és dels pocs que a més de tindre una habilitat, en aquest cas tocar el safoxon molt bé, també és un innovador de l'instrument.