diumenge, 10 de juny del 2007

Concurs de cantautors

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'11a edició del Festival de Cantautors d'Horta-Guinardó. Altres anys havia anat a escoltar alguna semifinal, enguany he anat a la final. Sembla mentida quina embranzida ha agafat degut a que s'ha convertit en una plataforma per donar-se a conéixer, més enllà dels premis que puguin aconseguir els tres guanyadors. S'ha convertit en un referent per aquells que volen dedicar-se a la música professionalment amb un estil de música potser no molt majoritari però que cada vegada va obtenint més adeptes.

Jo sóc una de les més fervents seguidores d'aquest tipus de música on la sensibilitat i l'estar al dia del que passa al teu voltant són condicions imprescindibles.

Sentint aquesta tarda alguns dels finalistes, i encara que desconeixent les seves cançons, hi ha hagut alguns moments molt emotius com en sentir cançons dedicades als avis que acaben la seva vida a una residència sense que ningú els vagi a visitar, històries d'amor explicades d'una manera diferent, records d'infantesa al barri del Carmel, ...

El cap de setmana vinent, 15 i 16 de juny teniu ocasió d'escoltar als semifinalistes i finalistes del XXè Certamen de Cantautors de Viladecans, si podeu fer-ho aneu-hi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Laura,
pots veure fotos del concurs horta-guinardo a la web de l'hostal: ww.hostalmusical.com i tambe trobaras fotos i musica a myspace:
myspace.com/concurscantautorshortaguinardo

El divendres 15 hi ha trobada de cantautors a l'Espai Obert a c/Violant d'Hongria

fins aviat
anna

boja per la Katherine ha dit...

Moltíssimes gràcies Anna, la veritat és que com que no trobava cap imatge del concurs d'Horta vaig posar el cartell de Viladecans ...