dimecres, 31 de desembre del 2008

Estació Gaudí

Anar en metro s'ha convertit en una rutina per molts de nosaltres, alguns aprofitem per llegir, d'altres per dormir, d'altres per parlar pel mòbil, d'altres per ficar la mà a la butxaca aliena... però em deixat d'observar el que veiem dins i fora dels vagons.

Aquests dies de Nadal els qui agafem habitualment la línia blava passant per les parades d'Hospital de Sant Pau i Sagrada Família hem tingut una mooolt grata sorpresa. TMB ha decorat l'andana de l'antiga estació de Gaudí amb motius nadalencs, amb llums fent forma d'arbres de Nadal, estels, trineus, Pares Noel, ... Aquesta estació es troba entre les d'Hospital de Sant Pau i Sagrada Flia. i
tant sols cal estar atent quan el metro fa el seu recorregut pel túnnel entre ambdues estacions per veure aquesta curiositat. 
Si passegeu per l'Avinguda Gaudí encara podreu veure les antigues entrades a l'estació a la cantonada entre Rosselló i el primer tram de l'Avinguda. És una llàstima que aquesta estació es tanqués, encara que té la seva lògica donat que les altres dues estacions que l'envolten són molt properes i gairebé no donaria temps a que el metro fes un mínim recorregut.

Sempre és agradable gaudir d'aquestes efectes sorprenents, és una sort que el Nadal ens depari algunes sorpreses.