diumenge, 20 d’abril del 2008

Amb què poc es pot passar un bon dia!!

Avui és d'aquells dies en els que me n'aniré al llit amb la satisfacció d'haver gaudit molt. Tot i haver estat passat per aigua, amb 20 persones més hem organitzat una barbacoa aprop de Matadepera, al començament del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Quan vius a Barcelona és obligat sortir de tant en tant per poder veure el color verd en el seu estat natural, més enllà dels mal cuidats parcs que trobem als barris de la nostra ciutat.

La mala sort, en forma de mal temps, ha fet que no poguessim fer una excursió en condicions i tant sols hem pogut caminar una hora pels voltants de l'àrea d'esbarjo on hem dinat.

Tot i la dificultat de conjuntar els interessos de cadascú quan es tracta d'un grup gran, hem pogut compartir unes hores que ens han servit per conéixer-nos més i per saber les especialitats culinàries dels presents: en el cas d'uns, especialistes en preparar el foc per poder fer la carn (tot i que la pluja ha fet de les seves fent més lenta la seva feina), en el cas d'altres, preparant unes variades amanides i en d'altres casos unes bones torrades...

Però el millor de tot, l'ingredient que no pot faltar en aquest tipus de jornades , és el riure sa, la broma constant, l'humor en estat pur. Però per això necessites tenir un nivell de complicitat amb l'interlocutor, cosa que poques vegades succeeix i quan és així, el riure et surt sol com si estiguessis davant d'una sitcom.

Tant sols desitjo que pugui gaudir de moltes trobades com aquestes i que no passi tant de temps entre una i una altra.

2 comentaris:

Jes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jes ha dit...

La barbacoa d'ahir va ser una mostra de que quan tens ganes de disfrutar d'un dia, ho fas, tot i que intentis fer una barbacoa sota la pluja!!!
Si parlem amb el Montilla i li demanem feina a la Generalitat??
Perquè si cada cop que organitzem una barbacoa plou...acabem amb la sequera aviat!!