dissabte, 24 de maig del 2008

Mostra d'entitats d'Horta-Guinardó


Tot i que porto molts anys fent voluntariat i vinculada al moviment associatiu, fins que no vaig entrar a formar part d'Iniciativa per Catalunya, ara farà dos anys, no he "fet barri", no he participat activament en la vida del meu Districte.

En aquest temps he pogut comprovar la vida que hi ha als diferents barris d'Horta-Guinardó, sobretot al barri d'Horta i al del Guinardó. Tant en els sopars dels Premis d'Horta-Guinardó com a la Mostra d'Entitats, es pot veure el volum d'entitats que fan possible que els polítics que governen el districte toquin de peus a terra i vegin les necessitats reals de la gent.

I una demostració de la importància de les entitats del districte ha estat la presència de l'Alcalde, Jordi Hereu, i de diversos regidors dels diferents partits que conformen l'Ajuntament de Barcelona: Ricard Gomà, Elsa Blasco i Isabel Ribas, d'IC-V/EUIA; Xavier Trias i Maite Fandos (CIU).

Una visita als stands de les entitats, un "rebujito" abans de sopar, una botifarrada per 600 persones, un correfoc de les colles Foc del Carmel i Malignes del Guinardó, i les actuacions dels finalistes del Concurs de cantautors d'Horta de l'any passat, hem pogut gaudir d'una tarda-vespre molt agradable.

Després de dos dies plens d'activitats, la Mostra s'acaba demà, encara hi sou a temps de passar-vos una estona i conéixer qui i què es mou al nostre Districte.

2 comentaris:

quiri ha dit...

Ja sabem que vas aconseguir petonejar-te amb l'Alcalde. A veure si avui no plou perquè es puguin visitar totes les paradetes. És una gran ocasió perquè la gent del Districte d'H-G conegui moltes de les associacions, col.lectius, grups culturals i de tota mena que tenim a prop de casa.

ariadna ha dit...

eeeiii!!! per fi surto al famós àlbum virtual de la Laura!!! Quin privilegi!!! les properes amb en Txesco, eh? ;) muacs!