dimecres, 25 de juny del 2008

Frivolitat i glamour

En alguna altra ocasió he parlat en aquest bloc de les Quick Flick, aquelles pel.lícules pensades principalment per dones, acostumen a ser històries romàntiques i alguns actors i actrius icones d'aquest gènere són: Hugh Grant, Julia Roberts, Rupert Everett, ... 

Acaba d'estrenar-se un film basat en una exitosa sèrie de televisió i que va una mica més enllà en aquest gènere, mostrant una imatge de la dona no tant submissa a la figura de l'home, una dona professional, amb un nivell econòmic elevat i que sap el que vol, millor dit el que no vol. Sexo en Nueva York mostra la vida de quatre amigues al voltant dels 40 anys, desinhibides i liberals, envoltades de luxe (només cal veure l'hotel de 5 estrelles en el que passen uns dies a Mèxic). Tot i la frivolitat que seria esperable d'una pel.lícula com aquesta, va més enllà del tòpic i aprofundeix en els sentiments i les expectatives d'aquestes dones i, sobretot, presenta una relació d'amistat entre elles clarament envejable. 

Per aquells que volgueu passar una bona estona, divertida, i, sobretot, us agradi estar al dia del més inn i el que és out actualment, no deixeu de veure aquest film.