dijous, 3 d’abril del 2008

El Carmel

Sant tornem-hi, sembla que no acabem mai! després de passar dos anys amb una part del Districte vivint fora de casa seva per l'esborranc, quan es planteja fer una reforma integral del barri perquè fa anys que s'està demanant i està convertint-se en imprescindible pels problemes que tenen certes vivendes i l'espai públic, l'oposició (amb l'aquiescència d'ERC) aprofita l'avinentesa per tornar a encendre la flama.

Semblava, apriori, que l'Elsa Blasco tindria una legislatura més tranquil.la després d'haver resolt el reallotjament dels veïns afectats del Carmel i de l'enrenou de la mal denominada "narcosala", amb talls setmanals de la Ronda de Dalt per part d'uns veïns "hooligans",  i boicotejos a la feina dels professionals que atenien als toxicòmans que eren usuaris de la sala de venopunció. Quan semblava que les aigües tornarien al seu lloc per la bona feina feta tant en una situació com en l'altra, tornen a revoltar-se aquestes.

Esperem que el caràcter dialogant de la nostra Regidora aconsegueixi apaivagar els ànims. Si només es tracta d'implicar a tots els veïns afectats en la millora del barri, acordant els passos a fer i oferint-los la millor solució per a cada situació, em sembla bé aturar les coses i negociar amb calma, però si es tracta d'utilitzar políticament per enèssima vegada qüestions delicades, aleshores per enèssima vegada es veu quina ètica tenen algunes forces polítiques.

(Notícia de El Periódico)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquiesciència=passivitat
no sembla pas que els d'ERC estiguin passius

Anònim ha dit...

Soc notícia: La meva parella i jo, 33 i 25 anys respectivament… Hem aconseguit una hipoteca! Per desgracia, dues setmanes més tard de l’endeutament de per vida, ens assabentem que la nostra casa pot estar afectada pel Pla de Reordenament de El Carmel.

Durant aquestes dues setmanes, hem intentat que algú ens informes de quina és la situació i, de la mateixa forma que a la resta d’associacions de veïns, no hem aconseguit mes que un aterridor silenci administratiu, silenci encapçalat per la Sra. Elsa Blasco, que ja s’ha presentat pel consistori amb el pla salvador. I els veïns, ni idea.

Si us plau, que algú em digui si puc iniciar la meva vida en aquella casa, començar a gastar diners i il·lusions, o si simplement he de sentar-me als porxos de casa meva a esperar el desnonament.